Altındağ İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 3123769172
WEB http://altindagtml.meb.k12.tr
Adres : Feridun Çelik mahallesi 8. cadde No 153 Altindag ANKARA
VİZYON : Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda öğrenme metotlarını bilen ve uygulayan, bilim ve teknolojiyi kullanabilen,bilgi paylaşımcı, örnek ve önder bir okul olmak istiyoruz.
MİSYON : İnsana hizmet anlayışından hareketle, çağdaş uygarlık yolunda bütün öğrencilerin bilgi ve becerilerini en üst düzeyde kullanabilen, öz güveni yüksek, kendini gerçekleştirmeye açık, tercih edecekleri meslek alanlarında söz sahibi olabilecek mutlu bireyler için varız.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Sıhhıye Ulus Gençlik parkı önünden 393 nolu belediye otobüsü ve Ulus Bentderesi minibüs duraklarından dolmuşla gelmek mümkündür. Ayrıca 312 nolu belediye otobüsü ile 20 metre uzaklıkta inecek şekilde ulaşmakda mümkündür.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Altındağ İlçesi Doğantepe beldesi Feridun Çelik mahallesi 1652. caddede (Eski 8. cad) bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 11 Km, İl merkezine 16 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : 2015 yılında mezun olan 82 öğrencimizden 24 ü sınavsız 15 i sınavlı olarak üniversiteye yerleşmiştir.
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda futbol, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenlenmektedir. Okulumuz İl ve ilçe düzeyinde yapılan müsabakalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz öğretmenlerinden Erdal CANBEK koordinatörlüğünde hazırlanan Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Hareketliliği Proje Başvuru Sonucu faaliyeti kapsamında 2015 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulunan " E Ticaret´ te Çağı Yakalamak " başlıklı AB proje teklifimiz Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur...
Diğer Hususlar :