ANKARA / ALTINDAĞ - Altındağ İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz öğretmenlerinden İbrahim ÜNSALDI, Mustafa PINARCIOĞLU, Emel DÜZGÜN koordinatörlüğünde hazırlanan mezuniyet töreni ve pilav günü, festival havasında coşkuyla kutlandı. Törene idaremizden, öğretmenlerimizden, okul-aile birliğinden ve velilerimizden çok sayıda katılım gerçekleşti.

12. sınıf öğrencilerimizin geçiş merasimiyle saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Okul müdürümüz Davut BIÇAKCI’nın açılış konuşmasıyla devam etti. Okunan şiirler ve yazılarla devam eden akışın ardından 12. Sınıf öğrencilerimiz keplerini attılar. Canlı müzik eşliğinde eğlenen öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve diğer davetlilere pilav ikram edildi. Böylece gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz İMKB Pilav Günü’nün ilkini de gerçekleştirmiş olduk.

Mezunlarımıza hayatlarının kalan kısmında başarı, sağlık ve esenlikler dileriz. Mezunlarımızın bu güzel gününde emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

May

9. sınıf öğrenclerimize yapacakları alan tercihi öncesi, Muhasebe Finansman Alanı Şefi Erdal CANBEK, Bilişim Teknolojileri Alanı Şefi Erdal KÜPÇÜOĞLU ve Sivil Havacılık Alanı öğretmeni Mine GÜÇLÜ tarafından alanların tanıtımları yapıldı.

May

Muhasebe Finansman Alan Şefi Erdal CANBEK tarafından 11. sınıf öğrencilerine iş yerinde dikkat edilmesi gereken kurallar, uyum ve oryantasyon içerikli sunum yapıldı.

May

9-10 tarihlerinde Altınpark´ta gerçekleştirilen Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım Yöneltme" fuarında Okulumuz Sivil Havacılık Alanı tanıtılmıştır.

May

27.04.2018 tarihinde Okulumuz Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Şermin AKDOĞAN ve öğrencilerimizin hazırladığı programla tüm insanlığın Peygamberi olan, ve yeryüzüne müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen HZ.Muhammed (S.A.V)´in doğduğu aya özel Kutlu Doğum haftası için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

May

Sivil Havacılık Alanı şefi Aslı KAYA koordinatörlüğünde 08.05.2018 tarihinde okulumuz Sivil Havacılık Alanı öğrencileri Ankara Esenboğa Havaalanına öğrendiklerini yerinde görmek üzere eğitim gezisi düzenlediler.

May

Muhasebe Finasman Alan Şefi Erdal CANBEK´in koordinatörlüğünde ve öğretmenlerimiz Ayşe Serap ARSLANOĞLU, Esma Ayer BAĞDAŞ´ın katılımıyla, öğrencilerimizle birlikte Gazi Üniversitesi Kariyer Gİnlerine katıldık. Okulumuz mezunlarından ve Gazi Üniversitesi İktisat 2.snıf öğrencisi olan Deniz GÜRBÜZ´e davetinden ve göstermiş olduğu misafir perverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Sivil Havacılık Alan Şefi Aslı KAYA Koordinatörlüğünde 05.05.2018 tarihinde okulumuz Sivil Havacılık Alanı öğrencileri "Fly Inn" organizasyonu kapsamında Sivrihisar Uluslararası Havacılık Merkezinin düzenlemiş olduğu Pilotlar Günü etkinliğine katıldılar.

May

Muhasebe Finansman Alan Şefi Erdal CANBEK tarafından 11. Sınıf Muhasebe Finansman Alanında okuyan 11. sınıf öğrencilerimize staj ile ilgili seminer verildi.

May

Okulumuzun Muhasebe Finansman Öğretmenleri Ayşe Serap ARSLANOĞLU ve Esma AYER BAĞDAŞ kordinatörlüğünde 10,11 ve 12 sınıf öğrencilerine KEÇİÖREN İŞ KLÜBÜ temsilcileri  Süleyman CESUR,Mehmet KIRIŞ,Candan TAŞKIRAN tarafından İş kulübü eğitimi semineri verilmiştir.

Nis

Okulumuz Muhasebe Finansman Alan Şefi Erdal CANBEK tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı "GENÇLİK PROJELERİ" kapsamında hazırlanan projemizin başvurusu yapılmıştır.

Nis

Okulumuz Rehber öğretmeni Elif ARVAS koordinatörlüğünde 9. sınıf öğrenci velilerine alan tanıtımları gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz Muhasebe Finansman Alan Şefi öğretmenimiz Erdal CANBEK tarafından 2018-2019 yılı için hazırlanan ERASMUS +  (Okul Eğitimi) proje başvurusu Ulusal Ajans´a yapıldı.

Nis

Muhasebe Finansman Alan Şefi öğretmenimiz Erdal CANBEK tarafından ilçemizde görev yapan Müdür, Müdür yardımcıları ve Rehber Öğretmenlerine Ticaret bölümlerinde yer alan bölümlerin tanıtım sunumu yapıldı.

Nis

12.04.2018 tarihinde Sivil Havacılık Alan Şefi Aslı KAYA koordinatörlüğünde, "HERKES İÇİN HAVACILIK DERNEĞİ" okulumuz Sivil Havacılık alanı öğrencilerine alan ile ilgili bilgilendirme semineri verdi.